Dekoracija Venčanja

Sanja Jagodić. rodj 25 marta 1976 godine u Sremskoj Mitrovici,osnivač i pokretač projekta cvećara Fragola.

Šta radimo

Imamo prelepo sveže cveće za sve prilike. . Dostavićemo vam i postaviti aranžman sa extremnom pažnjom.Jer mi smo experti za cveće.Stojimo iza svog cveća sa 100% garancijom. Naravno dobrodošli ste da sami izaberete buket i aranžman za svaku vašu priliku .Posvetite se cveću danas, dajte poklon zbog kojeg ce se zamislitit,ili običnu priliku pretvorite u specijalnu !

FRAGOLA TEAM
Cvećarska radnja Fragola bavi se isključivo prodajom saksijskog i rezanog cveća, uredjenjem poslovnog i privatnog  prostora, aranžiranjem i organizacijom venčanja ,rodjendana kao i svih drugih vidova proslava, prodajom, cveća, cvetnih aranžmana,zemlje i djubriva domaćih i stranih proizvodjača  . Projektovanjem ,uredjenjem i održavanjem dvorišta.Prodajom dendrološkog materijala,perena i ukrasnih trava. Proizvodnjom i prodajom sezonskog cveća:Petunija,Surfinij,Imatiens,Begonia,Semperflorens,Tagetes,Ageratum,Salvia,
Gazania,Lobelia,Alisum,Pelargonium,Celosia,Mimulus,Verbena,Vinca,Viola,Myosotis,Belis,Perenis i velikog broja ukrasnih travai perena(Ehinacea,Sedum,Rudbeckia,Helenium
,Campanula,Lavandula,Rosmarinus,Dianthus,Delphinium,LupinusAubrieta,Primula,Astilbe…i dr.)

Naša misija
Da budemo najpoštovanija i najatraktivnija cvećara u Sremskoj Mitrovici, kao i da stvorimo vrhunske standarde, koji će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, kroz održavanje kvaliteta proizvoda i usluga , da prepoznamo ciljeve i interese naših sadašnjih i budućih klijenata i da postanemo prvi izbor korisnicima naših usluga u Sremu a i šire. Svesni smo da je jedini način ostvarenja ovog cilja pružanje kvalitetnih usluga po pristupačnim cenama.Naša vizija je da pored pružanja prvoklasnih usluga u oblasti cvećarstva, sa svojim klijentima ostvarimo komunikaciju zasnovanu na poverenju, kvalitetu.

Specijalne prilike

Dan zahvalnosti
Simpatije
Čestitke 
Ljubavni aranžmani
Romantični
Posete                             

 Specijalni dani

Dan zaljubljenih (Valentine’s Day)
Rodjendani
Godišnjice
Dan majki
Novorodjena beba
Svakodnevni aranžmani
Useljenje
Dan zahvalnosti
Božić

 

 

wedding-photograpy   

        zlatni-logo

2012
Osnovano
Cvećara Fragola 1,osnovana je 2012 godine ali se cvećarstvom i dekoracijom venčanja aktivno bavimo od 2006 godine dok po povratku iz inostranstva nismo osnovali svoju firmu .
2014
Preseljeni
Cvećara fragola se preseljava sa adrese Stari Šor 14 na lokaciju preko puta Stari Šor 11. Nova lokacija donela je i novine u našem personalu i počinjemo sa dve nove cvećarke koje su neizostavan deo našeg tima.
2015
Vrhunac
Od 2015 godine Cvećara Fragola dostiže svoj vrhunac u svetu cvećarstva i dekoracije venčanja i uzima primat u zamišljenoj viziji

OVO JE NAŠ PORODIČNI BUSINESS

 

the-godfather-don-vito-1440x1280-custom

Sanja Jagodić

CAPO DI TUTTI CAPI

 

Ivana Djumlija

CAPO

 

Mirjana Latas

CAPO

 

Bogdan Jagodich

CAPOREGIME

 

Branko Jagodich

CONSIGLIERE

 

andrea jagodic

Andrea Jagodich

FAMILY MEMBER No1

Primamo novu Cvećarku

Cvetni Dizajner
Proširite svoje znanje u Cvećari Fragola . Konkurentna plata na temelju sposobnosti.Potrebno prethodno profesionalno iskustvo u branši!

 

Cvećara Fragola vam nudi:
 Puno radno vreme tokom cele godine
 Učenje novih tehnika u cvećarstvu
 Odlično radno okruženje

SAMO PISANIM PUTEM.KLIKNI

+ Dizajniranih Buketa
% Zadovoljnih
+ Klijenata
+ Florista

Naši Partneri

roloplast mošić
srem nekretnine
Crystal Pećinci
sirmium agrar
Client 5
domis enterijeri