Dekoracija Venčanja

Cvećara Fragola od samog početka svog poslovanja bavi se i isporukom raznih vrsta buketa,aranžmana i dekoracija na željenu adresu na teritoriji čitavog Srema,Beograda i Novog Sada.Za ove regione smo se odlučili iz razloga zato što želimo da budemo sigurni da će naše cveće stići na željenu adresu onako kako smo ga mi dekorisali po prethodnom dogovoru sa klijentom ili kako je vidjen na slici na našem sajtu.

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

Naši buketi biće dostavljeni na pomenutim lokacijama u rasponu od jednog do maksimalno tri sata od dogovora sa klijentom.Naši pouzdani i brzi dostavljači isporučiće vaše cveće na željenu adresu u svežem i perfektnom stanju sa 100% garancijom i zagarantovanom diskrecijom našeg cvećarskog studija Fragola .

CENA DOSTAVE BUKETA I ARANŽMANA!!

Kompletan asortiman naših radova možete pogledati na našem sajtu pod  galerija  ili na onlineshop koji je trenutno u pripremi.Za cene naših radova možete se informisati putem telefona +381643360444 ili putem kontakt formulara na sajtu a naše osoblje će vam odgovoriti u što kraćem roku.PS. Cene na sajtu biće vidljive po završetku onlineshopa.Dostava cveća na teritoriji Sremske Mitrovice je potpuno besplatna!!

 

img_divider

Zainteresovani ste?Kontaktirajte nas.